SENDİKAMIZDAN VEFAT EDEN ÜYEMİZİN AİLESİNE YARDIM...
05 Şubat 2015, Perşembe

Sendikamızın üyelerine yönelik yaptırdığı kaza sigortası çerçevesinde, elim bir trafik kazası sonrası vefat eden üyemiz Reyhan YAŞAR'ın  ailelesine de 15'er bin TL yardım çeki verildi. 

 

 

Mersinde trafik kazası geçiren üyemiz ve eşi'nin ani ölüm haberi, başta ailesi, hastane çalışanları ve Şube Yöneticilerimiz olmak üzere sağlık camiasını derinden üzdü. Sağlık-Sen Ankara 2 Nolu Şube Başkanı Erdal BOLATÇI ve Şube Yönetim Kurulu Üyeleri Reyhan YAŞAR'ın vefatının ardından üzüntülerini ilettiler.  Sbn Sigorta ile yapılan anlaşma kapsamında merhume Reyhan YAŞAR'ın ailesine 15 bin TL’lik yardım çekini Şube Başkanımız Erdal BOLATÇI takdim etti.

 

 

Başkan BOLATÇI;

“Sendikamız tüm üyelerine hayatın olağan akışı içinde yaşanabilecek kazalar karşısında belli ölçüde destek olmak amacıyla Ferdi Kaza Sigortası yaptırmıştır. İhtiyaç duyulmasını hiçbir zaman arzu etmesek de hepimizin başına gelebilecek bu kazalar karşısında, gerek üyelerimize gerekse bugün acısını paylaştığımız Reyhan YAŞAR örneğinde olduğu gibi geride kalan ailelere belli ölçüde destek sağlamak açısından, Ferdi Kaza Sigortasını sendikamız adına önemli bir hizmet sayıyoruz. Bu vesile ile bir kez daha merhuma Allah’tan rahmet, ailesine ve camiamıza sabır ve başsağlığı diliyorum.”

PAYLAŞ :