Millete ve İradesine Sahip Çıkmak İçin Alanlardayız
21 Temmuz 2016, Perşembe

Milli iradeye karşı yapılan hain darbe girişimi, milletimizin feraseti, devletimizin, STK'ların ve emek örgütlerinin dik duruşu ile püskürtülmüştür. Millete ve iradesine yapılan kalkışma büyük bir mücadele örneği ortaya konularak amacına ulaşamadan engellenmiştir.

Bilinmesini isteriz ki; Büyük Memur-Sen ailesi olarak, bugün sahadayız. Milletin ve iradesinin üzerinde vesayet kurulmasını asla kabul etmiyoruz. Alanlardayız, milli iradenin yanındayız. Memur-Sen bundan önce gerçekleşen darbe dönemlerinde olduğu gibi bugün de milli iradenin en büyük savunucusudur. Sahada da, alanlarda da vesayetin karşısında dik duruşumuzu sürdürüyoruz.

Şimdi; Türkiye'nin birliğine, bütünlüğüne ve kardeşliğine savaş açan FETÖ mensuplarının ve onların  destekçilerinin bertaraf edilmesi gerekmektedir. Millete rağmen namluyu millete doğrultan hainler, vesayet girişimi ile ülkenin kazanımlarına kast edenler hesap vermelidir.

Gün meydanları boş bırakmama, milli iradeye ve milli egemenliğe sahip çıkma günüdür. Gün vesayet odaklarının ait oldukları yere, tarihin çöp sepetine atılana kadar mücadeleye devam etme günüdür.

Sağlık -Sen Ankara 2 Nolu Şube ailesi olarak, millete ve iradesine sahip çıkmak için alanlardayız.


FOTO GALERİ



PAYLAŞ :