SAĞLIK-SEN ANKARA 2 VE TANDOĞAN DANIŞMANLIK ARASINDA İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI...
22 Eylül 2013, Pazar

Sağlık-Sen Ankara 2 ve Tandoğan Danışmanlık arasında yapılan işbirliği protokolüyle " İş Yerinde Şiddet ve AB Müktesebatına Uyum" isimli Avrupa Birliği projesine ortak olunmuştur.  Sağlık-Sen Ankara 2 ile birlikte diğer proje ortakları: 

- Keçiören Belediyesi 

-Tandoğan Danışmanlık

- Türk Demokrasi Vakfı

- Mobbingle Mücadele Derneği

 

Sağlık-Sen olarak üyelerimize en iyi şekilde hizmet edebilme çabamızın verdiği sorumlulukla imzaladığımız protokolün hayırlı olmasını diliyoruz.

 

AHMET TANDOĞAN DANIŞMANLIK ve SAĞLIK-SEN ANKARA 2 NOLU ŞUBE BAŞKANLIĞI ARASINDAKİ

EĞİTİM-PROJE-ORGANİZASYON - DANIŞMANLIK PROTOKOLÜ

Taraflar:

Madde 1- Bu Protokol Ahmet Tandoğan Danışmanlık ile Sağlık-Sen Sendikası Ankara 2 Nolu Şubesi arasında düzenlenmiştir.

Konu:

Madde 2- İşbu protokol Ahmet Tandoğan Danışmanlık ile Sağlık-Sen Ankara 2 Nolu Şubesi arasında işbirliği tesis edilerek Sağlık-Sen üyesi veya Sağlık-Sen’in kaydını talep ettiği kişilere Ahmet Tandoğan Danışmanlık tarafından Eğitim, Proje, Organizasyon ve Danışmanlık hizmetlerinin verilmesi konusunda düzenlenmiştir.

Protokolün Süresi:

Madde 3- Protokolün süresi 1 (bir) yıldır.

Katılımcı Sayısı:

Madde 4-  Ortak işbirliğinin yapılabilmesi için yeterli sayıda ve tarafların maddi ve manevi haklarının zararına mahal vermeyecek kadar yeter kişinin katılımının sağlanması gerekmektedir. Bu sayının tespitinde Ahmet Tandoğan Danışmanlık ve Sağlık-Sen Ankara 2 nolu şubenin kararı geçerli olacaktır.

Başvuru Şekli:

Madde 5- Her organizasyona katılacak her bir katılımcı , Ahmet Tandoğan Danışmanlık’ın talep ettiği evrakları hazırlar ve teslim eder. Organizasyon belirlenecek tarih ve saatte Ahmet Tandoğan Danışmanlık veya Sağlık-Sen Ankara 2 nolu şubenin belirleyeceği yerde yapılacaktır.

Eğitim-Öğretimin Yürütülmesi:

Madde 6- Eğitimler Ahmet Tandoğan Danışmanlık veya Sağlık-Sen Ankara 2 nolu şubenin belirleyeceği merkezlerde yapılacaktır.

Sağlık-Sen Ankara 2 nolu şube Eğitim programının başlangıcından önceki on gün içinde katılımcıların işlerini takip edecek yetkili bir ismi Ahmet Tandoğan Danışmanlık’a bildirir.

Karşılıklı belirlenecek tüm eğitim ve hizmet programları iş bu sözleşmeye ek olarak taraflarca ayrı ayrı düzenlenecek protokollerle imza altına alınacaktır.

Eğitim ve hizmetler konusunda protokolde belirtilmeyen hususlarda karşılıklı mutabakatla belirlenen kararlar doğrultusunda uygulama yapılacaktır.

Proje ve Eğitici Elemanlar:

Madde 7- Proje, Eğitim ve Danışmanlık hizmetleri Ahmet Tandoğan Danışmanlık tarafından temin edilen alanında uzman deneyimsel bilgiye sahip  müellif eğiticiler tarafından verilecektir.

Katılımcı Ücreti:

Madde 8- Her bir katılımcıdan Ahmet Tandoğan Danışmanlık tarafından belirlenecek ücret tahsil edilir. Ödemeler peşinen Ahmet Tandoğan Danışmanlık tarafından bildirilecek banka hesabına ödenir. Ücret yatırmayanların kaydı alınmaz.

Sağlık Sen Ankara 2 Nolu Şube ile Ahmet Tandoğan Danışmanlık arasında yapılan özel protokol doğrultusunda katılımcı üyeler düzenlenen faaliyetler için belirlenen bedeli öderler.

Madde 9-Ahmet Tandoğan Danışmanlık,Sağlık Sen Ankara 2 Nolu Şubenin kendisinin düzenleyeceği tüm yurt içi ve yurt dışı Eğitim, Sosyal, Kültürel etkinlikler, her türlü yemek organizasyonları, her türlü geziler ve turlar ile buna benzer organizasyonlarını tek başına veya üçüncü kişi ve kuruluşlar ile işbirliği yaparak yürütür.

 

Duyuruların Yapılması

Madde 10- İş bu sözleşmede belirtilen hususlarla ilgili tüm yurt içi ve yurt dışı yazılı, sözlü ve görsel duyurular Sağlık-Sen Ankara 2 Nolu Şube Başkanlığı tarafından yapılacaktır. Taraflar, kurumsal işbirliklerini protokol süresi boyunca web sitelerinde duyuracaklardır.

Protokol Süresi:

Madde 11- Protokol 15/07/2013 tarihinde başlar ve 15/07/2014 tarihine kadar devam eder.

 

Sendika Üyeliğinden İstifa Durumunda:

Madde 12- Sendika üyeliğinden istifa eden katılımcılar için, Sağlık-Sen Ankara 2 nolu şube ve Ahmet Tandoğan Danışmanlık tarafından belirlenen protokol dışındaki ücretlendirme uygulanır.

İhtilafların Çözümü:

Madde 13- Protokolün uygulanması ile ilgili ortaya çıkabilecek anlaşmazlıklar öncelikle tarafların yetkili temsilcileri arasında yapılacak görüşmelerle, bunun mümkün olmaması halinde hakem sıfatıyla Ankara Mahkemelerince çözümlenecektir.

Yürürlük ve Yürütme:

Madde 14- Bu madde dahil on dört(14) madde ve üç(3) nüsha olarak düzenlenen bu protokol imzalandığı tarihte yürürlüğe girer. Ahmet Tandoğan Danışmanlık ve Sağlık-Sen Ankara 2 Nolu Şube Başkanlığı tarafından ortak yürütülür.



 

Ahmet TANDOĞAN                                                                      Erdal BOLATÇI

Tandoğan Danışmanlık                                                             Sağlık-Sen Ankara 2 Nolu

             Şube Başkanı

PAYLAŞ :