2014 YILI YETKİ PLAKET TÖRENİ...
17 Temmuz 2014, Perşembe

 Sağlık-Sen Ankara 2 Nolu Şube Başkanlığı olarak 2014 Yılının Yetki Dönemini başarılı bir şekilde geride bırakmanın mutluluğunu değerli temsilcilerimiz ve davetlilerimizle paylaştık. Kurumlarımızın iş yeri temsilcilerine birer teşekkür plaketi takdim ettiğimiz programa Sayın Genel Başkanımız Metin MEMİŞ, Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyelerimizden Sayın Kemal ÇIRAK ve Mutlu KAYA, TBMM Milletvekili Hizmetleri Başkanlığı Başkanı Sayın İsmail KARGULU, Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Atama Daire Başkanı Sayın Ercan SAPMAZ, 1 Nolu Genel Sekreterlik İdari Hizmetler Daire Başkanı Sayın Recep TURGAY ve Hastanelerimizin değerli yöneticileri katılarak bizleri onurlandırmıştır. 
Sayın Metin MEMİŞ programda yapmış olduğu konuşmada 2 Nolu Şube Başkanlığımızın gayret ve azmine vurgu yaparak, oluşturdukları aidiyet ve samimiyetin örnek olduğunu belirtti. Bu yolda inanmışlık ve adanmışlığın önemli olduğunu, sorumlu sendikacılık anlayışıyla sadece sağlık çalışanları değil, tüm millet ve ümmet adına sendikacılık yaptıklarını ifade etti. Bu anlamda ne zaman mazlumların yanında olunması gerekse, sendika ailesi olarak onların sesi olmaya her zaman hazır olduklarından dolayı üyelerimize teşekkürlerini iletti. Ülke ve sendika olarak çok zor dönemlerden geçildiğini, ancak bugün bu zorlukların üstesinden yeniden yetkiyi elinde tutarak geldiklerini, kendilerine çamur atmaya çalışanlara ise bunun en güzel ve anlamlı cevap olduğunu dile getirdi. Başbakanımız Recep Tayyip ERDOĞAN'ın Sağlık Çalışanları Türkiye Buluşması'nda vermiş olduğu müjdelerin sendika olarak her sahada durmadan dile getirdikleri talepleri olduğunu ve bu haklarının her zaman takipçisi olacaklarını ifade etti. Ayrıca temsilcilerden alın teri döktükleri ve bugün çok kolay bir şekilde sahiplenilen kazanımları sahada en iyi ve net bir şekilde anlatılmasını istedi. Dünün ve yarının bilinmesiyle gelecekte hiçbir siyasi yapıdan etkilenmeyen güçlü bir sendika olabileceklerini belirten MEMİŞ, idarecilerimize de sahadan gelen talepleri çözdükleri ve köprü görevi gördükleri için ayrıca teşekkür etti. Program kurumlarımızın iş yeri temsilciliklerine plaketlerinin verilmesi ve toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi. 
Biz de 2 Nolu Şube Başkanlığı olarak Yetki Döneminde göstermiş oldukları üstün gayretten ötürü değerli temsilcilerimiz ve üyelerimize canı gönülden bir kez daha teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyoruz. 

 




PAYLAŞ :