ANADOLU EĞİTİM VE ARAŞTIRMA DERNEĞİ İLE PROTOKOL...
02 Ekim 2014, Perşembe

Anadolu Eğitim Ve Araştırma Derneği İle Sağlık-Sen Ankara 2 Nolu Şube Başkanlığı, Sağlık-Sen Ankara 6 Nolu Şube Başkanlığı ve Sağlık-Sen Ankara 5 Nolu (Üniversiteler) Şube Başkanlığı arasında 
Eğitim-Proje-Organizasyon – Danışmanlık Protokolü imzalandı. Protokol Sağlık-Sen üyesi veya Sağlık-Sen’in kaydını talep ettiği kişilere Anadolu Eğitim ve Araştırma Derneği tarafından Eğitim, Proje, Organizasyon ve Danışmanlık Hizmetlerinin verilmesi konusunda düzenlenmiştir. Dernek Yönetim Kurulu Başkanı İsmail YILMAZ'a Şubelerimize gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ediyor, protokolün Anadolu Eğitim Ve Araştırma Derneği ve Şubelerimize bağlı üyelerimiz için hayırlı olmasını diliyoruz.

ANADOLU EĞİTİM VE ARAŞTIRMA DERNEĞİ İLE  SAĞLIK-SEN ANKARA 2 NOLU ŞUBE BAŞKANLIĞI, SAĞLIK-SEN ANKARA 6 NOLU ŞUBE BAŞKANLIĞI VE

 SAĞLIK-SEN ANKARA 5 NOLU (ÜNİVERSİTELER) ŞUBE BAŞKANLIĞI ARASINDA

EĞİTİM-PROJE-ORGANİZASYON – DANIŞMANLIK PROTOKOLÜ

Taraflar:

Madde 1- Bu Protokol Anadolu Eğitim ve Araştırma Derneği ile Sağlık-Sen Ankara 2 Nolu Şube Başkanlığı, Sağlık-Sen Ankara 6 Nolu Şube Başkanlığı ve Sağlık-Sen Ankara 5 Nolu (Üniversiteler) Şubeleri arasında düzenlenmiştir.

Konu:

Madde 2- İşbu protokol Anadolu Eğitim ve Araştırma Derneği ile Sağlık-Sen Ankara 2 Nolu Şube Başkanlığı, Sağlık-Sen Ankara 6 Nolu Şube Başkanlığı ve Sağlık-Sen Ankara 5 Nolu (Üniversiteler) Şube arasında işbirliği tesis edilerek Sağlık-Sen üyesi veya Sağlık-Sen’in kaydını talep ettiği kişilere Anadolu Eğitim ve Araştırma Derneği tarafından Eğitim, Proje, Organizasyon ve Danışmanlık Hizmetlerinin verilmesi konusunda düzenlenmiştir.

Protokolün Süresi:

Madde 3- Protokolün süresi 1 (bir) yıldır.

Katılımcı Sayısı:

Madde 4-  Ortak işbirliğinin yapılabilmesi için yeterli sayıda ve tarafların maddi ve manevi haklarının zararına mahal vermeyecek kadar yeter kişinin katılımının sağlanması gerekmektedir. Bu sayının tespitinde Anadolu Eğitim ve Araştırma Derneği ile Sağlık-Sen Ankara 2-5-6 nolu şubelerin kararı geçerli olacaktır.

Başvuru Şekli:

Madde 5- Her organizasyona katılacak her bir katılımcı , Anadolu Eğitim ve Araştırma Derneği’nin talep ettiği evrakları hazırlar ve teslim eder. Organizasyon belirlenecek tarih ve saatte Anadolu Eğitim ve Araştırma Derneği veya Sağlık-Sen Ankara 2-5-6 nolu şubelerinin belirleyeceği yerde yapılacaktır.

Eğitim-Öğretimin Yürütülmesi:

Madde 6- Eğitimler Anadolu Eğitim ve Araştırma Derneği’nin veya Sağlık-Sen Ankara 2-5-6 nolu şubelerinin belirleyeceği merkezlerde yapılacaktır.

Sağlık-Sen Ankara 2-5-6 nolu şubelerinin Eğitim programının başlangıcından önceki on gün içinde katılımcıların işlerini takip edecek yetkili bir ismi Anadolu Eğitim ve Araştırma Derneği’ne bildirir.

Karşılıklı belirlenecek tüm eğitim ve hizmet programları iş bu sözleşmeye ek olarak taraflarca ayrı ayrı düzenlenecek protokollerle imza altına alınacaktır.

Eğitim ve hizmetler konusunda protokolde belirtilmeyen hususlarda karşılıklı mutabakatla belirlenen kararlar doğrultusunda uygulama yapılacaktır.

Proje ve Eğitici Elemanlar:

Madde 7- Proje, Organizasyon ve Danışmanlık Hizmetleri, Anadolu Eğitim ve Araştırma Derneği tarafından temin edilen alanında uzman deneyimsel bilgiye sahip  müellif eğiticiler tarafından verilecektir.

 

Katılımcı Ücreti:

Madde 8- Her bir katılımcıdan Anadolu Eğitim ve Araştırma Derneği tarafından belirlenecek ücret tahsil edilir. Ödemeler peşinen Anadolu Eğitim ve Araştırma Derneği tarafından bildirilecek banka hesabına ödenir. Ücret yatırmayanların kaydı alınmaz.

Sağlık-Sen Ankara 2-5-6 nolu şubeleri ile Ahmet Tandoğan Danışmanlık arasında yapılan özel protokol doğrultusunda katılımcı üyeler düzenlenen faaliyetler için belirlenen bedeli öderler.

Madde 9- Anadolu Eğitim ve Araştırma Derneği, Sağlık-Sen Ankara 2-5-6 Nolu Şubenin kendisinin düzenleyeceği tüm yurt içi ve yurt dışı Eğitim, Sosyal, Kültürel etkinlikler, her türlü yemek organizasyonları, her türlü geziler ve turlar ile buna benzer organizasyonlarını tek başına veya üçüncü kişi ve kuruluşlar ile işbirliği yaparak yürütür.

 

Duyuruların Yapılması

Madde 10- İş bu sözleşmede belirtilen hususlarla ilgili tüm yurt içi ve yurt dışı yazılı, sözlü ve görsel duyurular Sağlık-Sen Ankara 2-5-6 Nolu Şube Başkanlığı tarafından yapılacaktır. Taraflar, kurumsal işbirliklerini protokol süresi boyunca web sitelerinde duyuracaklardır.

Protokol Süresi:

Madde 11- Protokol 01/10/2014 tarihinde başlar ve 01/10/2015 tarihine kadar devam eder.

 

Sendika Üyeliğinden İstifa Durumunda:

Madde 12- Sendika üyeliğinden istifa eden katılımcılar için, Sağlık-Sen Ankara 2-5-6 Nolu Şube ve Anadolu Eğitim ve Araştırma Derneği tarafından belirlenen protokol dışındaki ücretlendirme uygulanır.

İhtilafların Çözümü:

Madde 13- Protokolün uygulanması ile ilgili ortaya çıkabilecek anlaşmazlıklar öncelikle tarafların yetkili temsilcileri arasında yapılacak görüşmelerle, bunun mümkün olmaması halinde hakem sıfatıyla Ankara Mahkemelerince çözümlenecektir.

Yürürlük ve Yürütme:

Madde 14- Bu madde dahil on dört(14) madde ve üç(3) nüsha olarak düzenlenen bu protokol imzalandığı tarihte yürürlüğe girer. Anadolu Eğitim ve Araştırma Derneği ve Sağlık-Sen Ankara 2 Nolu Şube Başkanlığı, Sağlık-Sen Ankara 6 Nolu Şube Başkanlığı ve Sağlık-Sen Ankara 5 Nolu (Üniversiteler)Şubeleri arasında ortak yürütülür.

    Erdal BOLATÇI                  Abdullah ÖZCAN                  Umut GÜMÜŞAY                        İsmail YILMAZ

 Ankara 2 Nolu                  Ankara 5 Nolu                        Ankara 6 Nolu              Dernek Yönetim Kurulu Başkanı

 Şube Başkanı              Üniversiteler Şube Başkanı           Şube Başkanı


FOTO GALERİ



PAYLAŞ :