BİR DERİN NEFES PROGRAMI DESTEĞİMİZLE GERÇEKLEŞTİRİLDİ...
01 Kasım 2014, Cumartesi

 SAĞLIK-SEN ANKARA 2 NOLU ŞUBEDEN SİVİL TOPLUM KURULUŞLARINA DESTEK DEVAM EDİYOR.

Sağlık-Sen Ankara 2 Nolu Şube Başkanlığının Destek ve Katkılarıyla Düzenlenen, 1.Hasta - Hasta Yakınları ve Sağlık Personeli İçin Şiir ve Müzik Dinletisi Programı Ankara Gençlik Parkı Kültür Merkezi Necip Fazıl Salonunda düzenlendi.

Evsad tarafından düzenlenen 1.Hasta - Hasta Yakınları ve Sağlık Personeli İçin Şiir ve Müzik Dinletisi Programıda konuşma yapan Evde Sağlık ve Sosyal Hizmetler Derneği (EVSAD) Genel Başkanı Opr. Dr. Orhan Koç’un konuşmasından satır başları;
“ Derin Bir Nefes Programında emeği geçen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum, katılanlara teşekkür ediyorum. Ayrıca bu programın hazırlanmasında bize çok ciddi manada destek veren Sağlık-Sen Ankara 2 Nolu Şube’ye ve Sayın Başkanımız Erdal BOLATÇI’ ya çok teşekkür ediyorum. Bize katlı sağlayan diğer sivil toplum kuruluşlarına da teşekkür ediyorum ve programımıza hoş geldiniz” sözleriyle konuşmalarını bitirdi.

Sağlık-Sen Ankara 2 Nolu Şube Yönetim Kurulu üyeleri ve çok sayıda kurum temsilcileri ile gerçekleşen programda Sayın Erdal BOLATÇI “Hem Sağlık-Sen Ankara Ankara 2 Nolu Şubenin hem de Erdal BOLATÇI olarak her zaman yanlarında olduğunu ve her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ifade etti”.

Haberler:

http://www.haber657.com/saglik-sen-ankara-2-nolu-subeden-anlamli-destek-haberi-2478.html

 http://www.sendikahaberleri.com/Saglik-Sen_Ankara_2_Nolu_subeden_Sivil_Toplum_Kuruluslarina_Destek_Devam_Ediyor/Detay/11306

 

PAYLAŞ :