GENEL BAŞKANIMIZIN KATILIMLARIYLA İL DİVAN KURULU TOPLANTIMIZI GERÇEKLEŞTİRDİK....
07 Nisan 2015, Salı

Sağlık-Sen Ankara 2 Nolu Şubemizin Nisan ay'ı 2015 yılı İl Divan Kurulu toplantısı temsilcilerimizin geniş katılımıyla kahvaltı programı düzenleyerek gerçekleştirdik.

Ankara 2 No'lu Şube Başkanımız Erdal BOLATÇI 2015 yılının sağlık çalışanları için Yıpranma yılı belirlendiğini söyleyerek sendikal kazanımlarımız hakkında bilgilendirme yaptı. Yetki döneminin ciddiyetine değinen şube başkanımız, Sağlık- Sen’in kazanımları ortadadır. Bizden önce yetkili olanların ne yaptığına ve bizlerin yetkiyi aldıktan sonra neler elde ettiğimize bakılırsa aradaki fark çok net görülecektir dedi.

Ankara 2 No’lu Şube Başkanlığımızın İl Divan Toplantısı’na katılan Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı ve Sağlık-Sen Genel Başkanı Metin Memiş, Memur-Sen teşkilatı olarak Yeni Türkiye’nin önünü açacak projelere imza atmaya devam ederken ülkemiz üzerinde oynanan oyunları bozmak için de çalışmaya devam edeceklerini ifade etti.



Memiş, Memur-Sen ve Sağlık-Sen’in her zaman üyesi ve milleti adına sendikacılık yaptığını, günü kurtarma adına değil geleceği düşünerek bu yönde çalışmalar yaptıklarını söyledi.

Geçmişte sendikacılık adı altında millet iradesine karşı bazı odaklarla işbirliği yapan sivil toplum örgütleri olduğunu kaydeden ve bunların zaman içinde millet tarafından silindiğini kaydeden Genel Başkanımız Metin Memiş, Memur-Sen ailesi olarak her zaman bu yapılara karşı durduklarını ve durmaya devam edeceklerinin altını çizdi.

Son dönemde Türkiye üzerinde farklı senaryolar kurgulandığını ve zaman zaman bunu uygulamaya koymak için çeşitli eylemler yapıldığını kaydeden Memiş sözlerini söyle sürdürdü: “Haziran seçimleri ülkemiz için büyük önem taşımaktadır. Görüyoruz ki bazı kirli oyunlar seçimler öncesi oynanıyor. Bunun son örneğini şehit savcımız Mehmet Selim Kiraz olayında yaşadık. Bundan sonra olacaklara dikkat etmeliyiz ve millet olarak şer odaklarına karşı birlik olmalıyız.”

“ÇALIŞANLARIMIZ SAĞLIK-SEN’İN FARKINI ÇOK BİLİYOR”

Bugün Sağlık-Sen’in kazanımlarını kendi kazanımları gibi gösteren sendikalar olduğunu belirten Genel Başkanımız Metin Memiş sağlık çalışanlarının diğer sendikalarla Sağlık-Sen arasında farkı çok iyi bildiklerini söyledi. Sağlık-Sen’in yetkili sendika olmasında itibaren sağlık çalışanları adına birçok kazanım elde ettiğini belirten Memiş, “Sağlık- Sen’in kazanımları ortadadır. Bizden önce yetkili olanların ne yaptığına ve bizlerin yetkiyi aldıktan sonra neler elde ettiğimize bakılırsa aradaki fark çok net görülecektir. Çalışanlarımız adına mücadelemizi bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.

 


PAYLAŞ :