SAĞLIK-SEN ANKARA 2 NOLU ŞUBE OLARAK İL DİVAN KURULU TOPLANTIMIZI GERÇEKLEŞTİRDİK....
05 Ekim 2015, Pazartesi

Sağlık-Sen Ankara 2 Nolu Şube olarak İl Divan Kurulu toplantımızı gerçekleştirdik.

Sağlık-Sen Ankara 2 No’ lu Şube olarak temsilcilerimize yönelik kahvaltılı İl Divan Kurulu programı düzenledik.

Kahvaltıya Sağlık-Sen Genel Başkanı Metin MEMİŞ, Sağlık-Sen Genel Başkan Yardımcıları Kemal ÇIRAK ve Himmet BAYAR ve değerli misafirlerin katılımlarıyla gerçekleştirildi. Genel Başkanımız Metin MEMİŞ konuşmasında kazanımlarımızı temsilcilere anlattı ve temsilcilerimizin sorularına cevap verdi.
Sağlık-Sen Ankara 2 Nolu Şube Başkanı Erdal Bolatçı konuşma metni ;

2015 Mayıs ayından sonra yaptığımız bu ilk
İL DİVAN KURULU toplantımıza hoş geldiniz, sefalar getirdiniz.

         Ben sözlerime başlamadan önce buradan bir kere daha ülkemizde yaşanan terör olaylarının bir an önce bitmesini, Pkk terör örgütünün tamamının toprağın altına gömülmesini yüce Allah’ dan niyaz ediyorum.  Ülkemizin birliği huzuru ve emniyeti için çalışan güvenlik güçlerimizin Allah yardımcısı olsun. Bu uğurda şehit olan güvenlik güçlerimize Allah’ tan rahmet diliyorum. Yakınlarına Allah sabır versin.Hepimizin Başı Sağ Olsun…

         Sizlerle yine böyle bir ortamda bir araya gelmekten çok büyük mutluluk duyuyorum.

Sizleri özlediğimi burada da bir kez daha anladım. Bundan önce Ramazan ay’ın da iftar yemeğin de birlikteydik fakat 15 Mayıs yetki döneminden sonra bu ilk il divan kurulu toplantımız..

Okulların açılması, çalışanların tatil döneminin bitmesi, toplu sözleşme sürecinin bitmesi, bizim tam anlamıyla sendikacılık yapılacak herkese ulaşabileceğimiz bir ortam oluştuğu kanaatindeyim.

         Bugünden sonra çok daha profesyonel sendikacılık yapacağımıza inanıyorum. Sendikacılıkta geçen yıllar hepimize çok deneyim kattı. Hep birlikte sahada sizlerle daha etkin bir şekilde çalışmaya başlayacağız…  Sendikamızın en düzgün, en güzide liderlerini çıkartacağız.        
 -Başardığımız her iş bizi köleleştirir. Çünkü daha iyisini yapmaya zorlar.

-Başarı bir yolculuktur. Bir varış noktası değildir.

Ben buradan bu toplantıya katıldığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum, saygı ve sevgilerimi sunuyorum. Allah şimdiden çalışmalarınızda yardımcınız olsun. Allah’ a emanet olun..
Erdal BOLATÇI
Sağlık-Sen Ankara 2 Nolu Şube Başkanı


FOTO GALERİ



PAYLAŞ :